Memoriam Uitzaartverzorging Zaandam

 

Begrafenis Wormer


Bel bij overlijden 06-48439442, dag en nacht bereikbaar.

 

Voor een blijvende dierbare herinnering

Een begrafenis regelen in Wormer of in de omgeving van Wormer. U moet definitief afscheid nemen van iemand die u lief is. Allerlei zaken moeten in korte tijd worden geregeld, en daar staat uw hoofd niet naar. Er is namelijk zo veel meer mogelijk dan u denkt.

Wormer heeft een mooie begraafplaats, achter een historisch kerkje. Vaak denken mensen dat je dan ook de uitvaart bij datzelfde kerkje moet doen, maar niets is minder waar. Wat denkt u van een uitvaart in een historisch monument of in een restaurant of café? Maar ook is soms thuis mogelijk of in de tuin.

Sinds een paar jaar is er een natuurbegraafplaats, vlak bij Alkmaar, waar u een plekje kunt uitzoeken op een eiland of juist onder de bomen. Ook alle omringende gemeenten hebben begraafplaatsen waarvan een aantal nog steeds in gebruik zijn. Een u bent niet verplicht om op de locatie van de begraafplaats ook de afscheidsplechtigheid te houden.

Snel denkt u aan een grote uitvaartorganisatie om dit voor u te regelen. Het kan echter ook meer persoonlijk, eenvoudiger of intiemer, waardoor de begrafenis ook beter betaalbaar wordt. En u kunt het helemaal doen zoals u dat zelf voor ogen heeft.

Het maakt daarbij niet uit óf en wáár u bent verzekerd. U bent vrij in de keuze van een uitvaartorganisatie. Wij kunnen contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij waar u verzekerd bent, om te horen hoe u bent verzekerd en wat er onder uw polis valt.

Mensen denken soms onterecht dat alle kosten worden vergoed, en helaas is de praktijk weerbarstiger.

Wij begeleiden u vanaf het moment van overlijden tot en met de uiteindelijke begrafenis. Samen, in overleg met u, regelen wij alles wat er in deze korte periode moet gebeuren. Dat doen we stap voor stap, zodat u de tijd heeft om ook op een goede manier afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Ik ben Andrea de Groot, eigenaar van Memoriam Uitvaartbegeleiding. De uitvaart moet passen bij het leven van degene die is overleden. Vanaf het moment van overlijden onderzoeken we samen welke passende mogelijkheden er zijn voor het vormgeven van het afscheid van uw dierbare.

Ik kan alles uit handen nemen, vanaf de laatste verzorging tot en met het versturen van bedankkaartjes. We kunnen dit ook samen doen.

Uitvaarten kunnen op andere locaties dan de reguliere aula’s of kerken gehouden worden. Wij zijn op de hoogte van verschillende ruimtes die voor dit doeleinde geschikt zijn. En als u een voorstel heeft voor een locatie, zullen wij contact opnemen en onderzoeken of deze locatie gebruikt kan worden voor de uitvaartplechtigheid.

Ons doel is om de dag van de uitvaart een herinnering te maken die u uw hele leven mee zult dragen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen per mail info@memoriamuitvaart.nl of per telefoon 06-48439442.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op