Uitvaartverzorging Wormerveer

Uw dierbare is overleden en U moet definitief afscheid nemen…. Allerlei zaken moeten in korte tijd worden geregeld, en daar staat uw hoofd niet naar.uitvaartbegeleider zaanstreek memoriam uitvaartbegeleiding

De eerste vraag die beantwoord moet worden door u als naaste is op welke plek u uw dierbare wilt opbaren. Meestal doet men dit bij iemand thuis of in een rouwcentrum. Het thuis opbaren heeft een positieve invloed op het rouwproces en wij komen dan dagelijks langs voor controle. Het is ook mogelijk iemand op te baren op een andere locatie, bijvoorbeeld een uitvaartcentrum of kerk. Binnen de Zaanstreek zijn een aantal uitvaartcentra die beschikken over een 24-uurs kamer. U kunt daar 24 uur per dag terecht. Ook de Kerkjes in Krommeniedijk en Markenbinnen zijn beschikbaar voor het opbaren van uw naaste. Iets dat veel mensen niet weten.

Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden voor een opbaring en een persoonlijke uitvaart in Wormerveer.

Uitvaart in Wormerveer

Mensen denken onterecht dat een uitvaart in een kerk of aula van een crematorium gehouden moet worden. Dat is niet het geval. Er zijn mogelijkheden in historische monumenten zoals de Zuidervermaning in Westzaan of de Vermaning in Krommenie. Een uitvaart in een horecaonderneming of buurthuis in Wormerveer, waar de overledene vaak was te vinden, is soms ook mogelijk.

Snel denkt u aan een grote uitvaartorganisatie om dit voor u te regelen. Het kan echter ook meer persoonlijk, eenvoudiger of intiemer, waardoor de begrafenis ook beter betaalbaar wordt. En u kunt het helemaal doen zoals u dat zelf voor ogen heeft.

Het maakt daarbij niet uit óf en wáár u bent verzekerd. U bent vrij in de keuze van een uitvaartorganisatie. Wij kunnen contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij waar u verzekerd bent, om te horen hoe u bent verzekerd en wat er onder uw polis valt.
Mensen denken soms onterecht dat alle kosten worden vergoed, en helaas is de praktijk weerbarstiger.

Wij begeleiden u vanaf het moment van overlijden tot en met de uiteindelijke begrafenis. Samen, in overleg met u, regelen wij alles wat er in deze korte periode moet gebeuren. Dat doen we stap voor stap, zodat u de tijd heeft om ook op een goede manier afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Uitvaartbegeleider met persoonlijke aandacht

Ik ben Andrea de Groot, eigenaar van Memoriam Uitvaart. De uitvaart moet passen bij het leven van degene die is overleden. Vanaf het moment van overlijden onderzoeken we samen welke passende mogelijkheden er zijn voor het vormgeven van het afscheid van uw dierbare. En de uitvaart op een vertrouwde plek in Wormerveer heeft een positieve invloed op het rouwproces.

Ons doel is om de dag van de uitvaart een herinnering te maken die u uw hele leven mee zult dragen.

Uitvaartbegeleider Andrea de Groot
Voor meer informatie kunt u met mij contact opnemen. Ik ben 24 uur per dag, ook in het weekend, bereikbaar.