Uitvaartverzorging Zaanstad

Afscheid nemen van iemand die u lief is, een dierbare die is overleden.…. Uw hoofd staat er niet naar, en toch moet er veel geregeld worden, in zeer korte tijd. Weet dat u er niet alleen voor staat!

Zaanstad, velen kennen Crematorium Zaanstad, is een crematorium waar veel Zaankanters bijeenkomen voor de afscheidsviering. De afscheidsdienst kan echter ook op andere plekken gehouden worden, zowel binnen als buiten Zaanstad.

Als u bent verzekerd, kunnen wij voor u contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij. Wij vragen voor u na wat er onder de polis valt. Helaas blijkt in de praktijk dat niet alle kosten die u maakt onder de polis vallen. U bent altijd vrij in de keuze van uitvaartbegeleider; en deze kosten vallen wel onder de verzekeringspolis.

Wij begeleiden u vanaf het allereerste moment tot en met de afscheidsplechtigheid. In overleg regelen wij alles wat er in deze korte periode moet gebeuren. Dat doen we stap voor stap, zodat u de tijd heeft om ook op een goede manier afscheid kunt nemen van uw dierbare. Wellicht kent u de wensen van de overledene en weet u waar in Zaanstad de uitvaart plaats zal vinden. Misschien heeft u dit niet besproken en kunnen wij samen op zoek naar een geschikte locatie in Zaanstad of in een omliggende gemeente.

Uitvaartbegeleider met persoonlijke aandacht

Ik ben Andrea de Groot, eigenaar van Memoriam Uitvaart. De uitvaart moet recht doen aan het leven van degene die is overleden. In de periode dat ik u begeleid, onderzoeken we samen welke passende mogelijkheden er zijn.

Ik kan alles uit handen nemen, als u dat wilt, maar u en ik kunnen ook veel dingen samendoen. Denkt u hierbij aan de laatste verzorging en aankleden van uw naaste. Bestaat de wens om thuis opgebaard te worden, of juist ergens anders in Zaanstad; ook hierbij onderzoeken we samen de mogelijkheden. Wilt u kaarten versturen en/of een rouwadvertentie in de krant, dan kan ik dat voor u, of samen met u, regelen. Dit geldt ook voor de bloemen. En heeft u al nagedacht over het inhuren van dragers of wilt u misschien zelf de kist dragen?

Uitvaart in Zaanstad

Uitvaarten kunnen op andere locaties dan de reguliere aula’s van crematoria of kerken gehouden worden. Wij zijn op de hoogte van verschillende ruimtes die voor dit doeleinde geschikt zijn, zowel in Zaanstad als daarbuiten. Als u een andere wens heeft, dan zullen wij contact opnemen en onderzoeken of deze locatie gebruikt kan worden voor een uitvaartplechtigheid. En dit kan eventueel ook thuis zijn!

Uiteindelijk, op de dag van de uitvaart, zal een herinnering worden gemaakt, die u de rest van uw leven mee zult dragen.

Uitvaartbegeleider Andrea de Groot
Voor meer informatie kunt u met mij contact opnemen. Ik ben 24 uur per dag, ook in het weekend, bereikbaar.