Uitvaartverzorging Zaanstreek

Afscheid nemen van iemand die u lief is…. Allerlei zaken moeten in korte tijd worden geregeld, en daar staat uw hoofd niet naar. Weet dat u er niet alleen voor staat! De Zaanstreek kent vele mooie plekjes om een uitvaart te houden. Dat kan bij een grote uitvaartorganisatie, als dat bij u past. Het kan ook meer persoonlijk, eenvoudiger en vaak daardoor ook beter betaalbaar. En ook mooier.

Het maakt niet uit waar u bent verzekerd. U bent namelijk altijd vrij in de keuze van de uitvaartbegeleider. De uitvaart kan ook op (bijna) elke locatie worden gehouden, in de gehele Zaanstreek en ook daarbuiten.

Wij kunnen voor u contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij waar uw naaste verzekerd is, om te horen wat er onder de polis valt. Mensen denken soms onterecht dat alle kosten worden vergoed, en helaas is de praktijk weerbarstiger.

Wij begeleiden u vanaf het allereerste moment tot en met de afscheidsplechtigheid. In overleg regelen wij alles wat er in deze korte periode moet gebeuren. Dat doen we stap voor stap, zodat u de tijd heeft om ook op een goede manier afscheid kunt nemen van uw dierbare. Wellicht kent u de wensen van de overledene en weet u waar in de Zaanstreek de uitvaart plaats zal vinden. Misschien heeft u dit niet besproken en kunnen wij samen op zoek naar een geschikte locatie in de Zaanstreek of in een omliggende gemeente.

Uitvaartbegeleider met persoonlijke aandacht

Ik ben Andrea de Groot, eigenaar van Memoriam Uitvaart. De uitvaart moet recht doen aan het leven van degene die is overleden. In de periode dat ik u begeleid, onderzoeken we samen welke passende mogelijkheden er zijn.

Ik kan alles uit handen nemen, als u dat wilt, maar u en ik kunnen ook veel dingen samendoen. Denkt u hierbij aan de laatste verzorging en aankleden van uw naaste. Bestaat de wens om thuis opgebaard te worden, of juist ergens anders binnen de Zaanstreek? Wilt u kaarten versturen en/of een rouwadvertentie in de krant, dan kan ik dat voor u, of samen met u, regelen. Dit geldt ook voor de bloemen. En heeft u al nagedacht over het inhuren van dragers of wilt u misschien zelf de kist dragen?

Uitvaart in Zaanstreek

Uitvaarten kunnen op andere locaties dan de reguliere aula’s van crematoria of kerken gehouden worden. Wij zijn op de hoogte van verschillende ruimtes die voor dit doeleinde geschikt zijn, zowel in de Zaanstreek als daarbuiten. Als u een andere wens heeft, dan zullen wij contact opnemen en onderzoeken of deze locatie gebruikt kan worden voor een uitvaartplechtigheid. En dit kan eventueel ook thuis zijn!

Uiteindelijk, op de dag van de uitvaart, zal een herinnering worden gemaakt, die u de rest van uw leven mee zult dragen.

Uitvaartbegeleider Andrea de Groot
Voor meer informatie kunt u met mij contact opnemen. Ik ben 24 uur per dag, ook in het weekend, bereikbaar.