uitvaartverzorging memoriam zaandam

Afscheid nemen van iemand die u lief is…. Allerlei zaken moeten in korte tijd worden geregeld, en daar staat uw hoofd niet naar. U denkt daarbij af snel al een grote uitvaartorganisatie. Het kan ook meer persoonlijk, eenvoudiger en vaak daardoor ook beter betaalbaar. En ook mooier.

Het maakt niet uit waar u bent verzekerd. U bent namelijk altijd vrij in de keuze van de uitvaartbegeleider. Wij begeleiden u vanaf het allereerste moment tot en met de afscheidsplechtigheid. Samen met u regelen wij alles wat er in deze korte periode moet gebeuren.

Ik kan u daarbij alles uit handen nemen, als u dat wilt, maar u en ik kunnen ook veel dingen samendoen. Denkt u hierbij aan de laatste verzorging en aankleden van uw naaste. Wilt u kaarten versturen en/of een rouwadvertentie in de krant, dan kan ik dat voor u, of samen met u, regelen. Dit geldt ook voor de bloemen.

Uitvaarten kunnen op andere locaties dan de reguliere aula’s van crematoria of kerken gehouden worden. Wij zijn op de hoogte van verschillende ruimtes die voor dit doeleinde geschikt zijn. Maar als u een voorstel heeft voor een locatie, zullen wij contact opnemen en onderzoeken of deze locatie gebruikt kan worden voor een uitvaartplechtigheid. En dit kan eventueel ook thuis zijn!

Voor meer informatie kunt u mij mailen andrea@memoriamuitvaartbegeleiding.nl

Of bellen 06-48439442.