Kosten en mogelijkheden

Afhankelijk van de wensen van de overledene, en van u als naasten, worden de prijzen van de uitvaart berekend. Hierbij kunt u denken aan alles uit handen geven of een aantal dingen zelf doen. 

Bijvoorbeeld:

  • Een verzorgingsteam inhuren t.o.v. zelf assisteren bij de verzorging;
  • Opbaren in een afscheidshuis/rouwcentrum versus een thuisopbaring;
  • Op de dag van de uitvaart dragers inhuren versus familie en/of vrienden die de kist of baar op het graf zetten.

Daarnaast zijn er ook mogelijkheden waardoor de uitvaart duurder kan uitvallen. Bijvoorbeeld:

  • Een exclusieve kist of opbaarplank met wade;
  • Op de dag van de uitvaart geen standaard rouwwagen, maar een (rouw) oldtimer, een (rouw) motor of een koets;
  • Live muziek tijdens de afscheidsdienst;
  • De uitvaart op een landgoed of een kasteel.

U kunt een wensenboekje bij mij opvragen. Daarin kunt u noteren welke zaken voor u belangrijk zijn als het gaat om uw eigen uitvaart en uw eigen bijzondere wensen. Dit boekje kunt u bij uw belangrijke papieren of verzekeringspapieren bewaren, zodat de nabestaanden op de hoogte zijn van uw wensen.

Wilt u vooraf een prijsindicatie van mij ontvangen, neem dan contact op voor een voorgesprek.

Onafhankelijke uitvaartverzorger, ongeacht óf en wáár u verzekerd bent.

De voorbeelden hieronder geven een globale prijsindicatie met een korte beschrijving van traditionele uitvaarten. Hierbij zijn geen speciale wensen opgenomen. Ook de eventuele rondom catering zijn niet in de prijzen opgenomen.

Een crematie uitvaart voor de allerlaagste prijs; de prijs hiervoor is €2.250,-*

Wat u van mij kunt verwachten:
Telefonisch overleg op de dag van overlijden, laatste respectvolle verzorging, vervoer naar een koelplaats, eenvoudige kist en vervoer naar crematorium en de crematie. Er zijn geen rouwkaarten, geen advertenties, geen rouwbezoek en er is geen afscheidsbijeenkomst.

Wat u van mij kunt verwachten:
Ik kom naar u toe op de dag van overlijden voor de laatste verzorging en het eerste gesprek. Er wordt gezorgd voor een eenvoudige kist, er wordt thuis opgebaard of de overledene wordt overgebracht naar een afscheidshuis/uitvaartcentrum zonder bezoek aldaar. Op de dag van de uitvaart wordt de overledene met een rouwwagen naar het crematorium gebracht voor een auladienst, koffiekamer en de uiteindelijke crematie.

Er zijn geen rouwkaarten, geen advertenties en geen rouwbezoek.

Wat u van mij kunt verwachten:
Ik kom naar u toe op de dag van overlijden voor de laatste verzorging en het eerste gesprek. Er wordt gezorgd voor een eenvoudige kist, er wordt thuis opgebaard of overgebracht naar een afscheidshuis/uitvaartcentrum met bezoekmogelijkheden (afhankelijk van locatie).

Inclusief 50 kaarten met envelop en postzegels en een standaard advertentie in de lokale krant op een doordeweekse dag.

Op de dag van de uitvaart wordt de overledene met een rouwwagen naar het crematorium gebracht voor een auladienst, koffiekamer en de uiteindelijke crematie.

Ik kom naar u toe op de dag van overlijden voor de laatste verzorging en het eerste gesprek. Er wordt gezorgd voor een eenvoudige kist, er wordt thuis opgebaard of de overledene wordt overgebracht naar een afscheidshuis/uitvaartcentrum zonder bezoek aldaar. Op de dag van de uitvaart wordt de overledene met een rouwwagen naar de uitvaartlocatie (begraafplaats of kerk) gebracht voor een auladienst, koffiekamer en de plechtigheid op de begraafplaats.

Er zijn geen rouwkaarten, geen advertenties en geen rouwbezoek.

Ik kom naar u toe op de dag van overlijden voor de laatste verzorging en het eerste gesprek. Er wordt gezorgd voor een eenvoudige kist, er wordt thuis opgebaard of de overledene wordt overgebracht naar een afscheidshuis/uitvaartcentrum met bezoekmogelijkheden (afhankelijk van locatie).

Inclusief 50 kaarten met envelop en postzegels en een standaard advertentie in de lokale krant op een doordeweekse dag.

Op de dag van de uitvaart wordt de overledene met een rouwwagen naar het begraafplaats of kerk gebracht voor een uitvaartdienst, koffiekamer en de plechtigheid op de begraafplaats.

* Exclusief catering kosten en eventuele mortuarium kosten.
** Exclusief grafkosten, catering kosten en eventuele mortuarium kosten.

U heeft een vrije keuze voor een uitvaartbegeleider, ook als u verzekerd bent. Afhankelijk van de verzekering die u heeft gesloten, wordt de uitvaart geheel of gedeeltelijk vergoed.

Wat kunt u van mij verwachten:

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!