Uitvaartverzorging Krommenie

Afscheid nemen van iemand die u lief is…. Allerlei zaken moeten in korte tijd worden geregeld, en daar staat uw hoofd niet naar. U denkt daarbij af snel al een grote uitvaartorganisatie. Het kan ook meer persoonlijk, eenvoudiger en vaak daardoor ook beter betaalbaar. En ook mooier.uitvaartbegeleider zaanstreek memoriam uitvaartbegeleiding

Opbaren gebeurt meestal bij iemand thuis of in een rouwcentrum. Het thuis opbaren heeft een positieve invloed op het rouwproces. Daarbij kunt u in uw eigen huis in Krommenie bezoek ontvangen, ongeacht dag of tijdstip. Het is ook mogelijk iemand op te baren op een andere locatie, bijvoorbeeld een uitvaartcentrum of kerk. Veel uitvaartcentra beschikken over zogenaamde ’24 uurs kamers’. U ontvangt dan een sleutel en kunt 24 uur per dag terecht.

Soms is het ook mogelijk om een intieme uitvaart in dit rouwcentrum te houden, bijvoorbeeld als er sprake is van een kleine familie. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden voor een opbaring en uitvaart in Krommenie.

Uitvaartbegeleider met persoonlijke aandacht

Ik ben Andrea de Groot, eigenaar van Memoriam Uitvaart. De uitvaart moet recht doen aan het leven van degene die is overleden. In de periode dat ik u begeleid, onderzoeken we samen welke passende mogelijkheden er zijn. Zowel in Krommenie als daarbuiten.

Uitvaart in Krommenie

Uitvaarten kunnen op andere locaties dan de reguliere aula’s van crematoria of kerken gehouden worden, zoals De Vermaning in Krommenie of lokale horecagelegenheden. Wij zijn op de hoogte van verschillende ruimtes die voor dit doeleinde geschikt zijn. En als u een voorstel heeft voor een uitvaart locatie in Krommenie of daarbuiten, zal ik deze mogelijkheid onderzoeken.

Uiteindelijk, op de dag van de uitvaart, zal een herinnering worden gemaakt, die u de rest van uw leven mee zult dragen.

Uitvaartbegeleider Andrea de Groot
Voor meer informatie kunt u met mij contact opnemen. Ik ben 24 uur per dag, ook in het weekend, bereikbaar.