Uitvaartverzorging Westzaan

Bij het overlijden van een van uw naasten, komt veel op u af. Daarnaast heeft u ook regelingen te treffen en voorbereidingen te maken voor een uitvaart die past bij het geleefde leven van uw dierbare.

Ik sta u bij, om samen met u, de uitvaart vorm te geven zoals u dat voor ogen heeft.uitvaartbegeleider zaanstreek memoriam uitvaartbegeleiding

Opbaren gebeurt meestal bij iemand thuis of in een rouwcentrum. Het thuis opbaren heeft een positieve invloed op het rouwproces en wij komen dan dagelijks langs voor controle. Het is ook mogelijk iemand op te baren op een andere locatie, bijvoorbeeld een uitvaartcentrum of kerk. Veel uitvaartcentra, waaronder het crematorium in Zaandam beschikken over zogenaamde ’24 uurs kamers’. U ontvangt dan een sleutel of code en kunt 24 uur per dag terecht. Zo kunt u te allen tijde bij uw dierbare zijn. Ook de Kerkjes in Krommeniedijk en Markenbinnen zijn beschikbaar voor het opbaren van uw naaste.

Uitvaart in Westzaan

Westzaan heeft een mooi kerkhof, zeer landelijk gelegen. Een mooie plek om een (intieme) uitvaart te houden. Voor een crematie kan uw dierbare worden overgebracht naar bijvoorbeeld Zaandam of Amsterdam. Natuurlijk zijn er meer mogelijke locaties om uw naaste te cremeren.

Als u kiest voor een crematie, betekent het niet direct dat de uitvaart ook in het crematorium gehouden dient te worden. In Westzaan zijn andere mogelijkheden voor een uitvaart, zoals bijvoorbeeld in de Zuidervermaning of in een restaurant.

Als u kiest voor een begrafenis, betekent het niet dat de uitvaart en de begrafenis in Westzaan gehouden moet worden. U bent vrij om te kiezen waar uw naaste begraven wordt en ook waar u de uitvaart wilt houden, en dat kan Westzaan zijn.

Uitvaartbegeleider met persoonlijke aandacht

Mijn naam is Andrea de Groot van Memoriam Uitvaart. Ik sta u bij vanaf het moment dat uw naaste is overleden en de arts is geweest. En ik kan samen met u de laatste verzorging doen van uw dierbare. Denkt u hierbij aan wassen, aankleden en haren verzorger of eventueel make-up aanbrengen.

Voor u ben ik dag en nacht bereikbaar, voor alle vragen die u heeft. Tevens ben ik voor u de contactpersoon voor derden. Op deze manier kunt u zich richten op het afscheid van uw dierbare.

Stap voor stap bereiden we samen de afscheidsplechtigheid voor en maken we samen een mooie en dierbare herinnering.

Uitvaartbegeleider Andrea de Groot
Voor meer informatie kunt u met mij contact opnemen. Ik ben 24 uur per dag, ook in het weekend, bereikbaar.