Uitvaartverzorging Zaandijk

U denkt er liever niet aan; afscheid nemen van iemand die u lief is…. Toch is het verstandig om daar goed over na te denken. Op het moment dat uw naaste overlijdt moeten in korte tijd heel veel zaken worden besloten en geregeld. En dat terwijl u in uw hoofd met hele andere dingen bezig bent.uitvaartbegeleider zaanstreek memoriam uitvaartbegeleiding Wij begeleiden u vanaf het allereerste moment tot en met de uitvaart. Zaandijk heeft een mooie oude begraafplaats waar nog steeds begraven kan worden. De uitvaart zelf vindt meestal op een andere locatie plaats, zoals de kerk van Zaandijk, De uitvaart kan heel persoonlijker gemaakt worden door dit op een andere locatie in de Zaanstreedte laten plaatsvinden, zoals in een kantine van een sportvereniging, als de overledene daar sportte, of in een horecalocatie. Opbaren gebeurt meestal bij iemand thuis of in een rouwcentrum. Het thuis opbaren heeft een positieve invloed op het rouwproces en wij komen dan dagelijks langs voor controle. Het is ook mogelijk iemand op te baren op een andere locatie, bijvoorbeeld in een uitvaartcentrum of kerk. Veel uitvaartcentra beschikken over zogenaamde ’24 uurs kamers’. U ontvangt dan een sleutel en kunt 24 uur per dag terecht. Zo kunt u te allen tijde bij uw dierbare zijn en afscheid nemen wanneer het u uitkomt. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden voor een opbaring en voor een persoonlijke uitvaart in Zaandijk.

Uitvaartbegeleider met persoonlijke aandacht

Ik ben Andrea de Groot, eigenaar van Memoriam Uitvaart. De uitvaart moet recht doen aan het leven van degene die is overleden. In de periode dat ik u begeleid, onderzoeken we samen welke manier van afscheid nemen bij u en uw naaste passen. De uitvaart kan in Zaandijk plaatsvinden, maar dat hoeft natuurlijk niet. Het gaat erom wat passend is bij het leven van uw dierbare en wat voor u passend is. De mogelijkheden zijn daarbij in principe onbeperkt; en ik ben daarbij ondersteunend.

Uitvaart in Zaandijk

U kunt in het traject van overlijden tot en met de uitvaart heel veel zelf doen, als u dat wilt. Natuurlijk kan ik dat van u overnemen, maar we kunnen ook veel dingen samendoen. De verzorging van de overledene bijvoorbeeld, en het aankleden. Ik kan drukwerk en advertenties verzorgen, bloemen, etc. Liever wilt u dat misschien zelf doen. Ik kan alles uit handen nemen, als u dat wilt, maar u en ik kunnen ook veel dingen samendoen. Uiteindelijk, op de dag van de uitvaart, zal een dierbare herinnering ontstaan, die u de rest van uw leven mee zult dragen.
Uitvaartbegeleider Andrea de Groot
Voor meer informatie kunt u met mij contact opnemen. Ik ben 24 uur per dag, ook in het weekend, bereikbaar.