Skip to content

Andrea de Groot

Als uw naaste komt te overlijden komt er veel op u af. U moet veel beslissingen in een korte tijd nemen als het gaat om het afscheid, de uitvaart en alles wat daarbij hoort. Weet dan dat u er niet alleen voor staat. Ik kan u bijstaan en samen met u deze periode vormgeven zoals u dat voor ogen heeft. Er is vaak meer mogelijk dan u in eerste instantie denkt. 

In 2017 ben ik gestart in de Uitvaartzorg. Sinds 2019 ben ik gecertificeerd Uitvaartbegeleider en aangesloten bij het Landelijk Meander Netwerk. Als aanvulling op de opleiding tot Uitvaartbegeleider heb ik de opleiding Piëteitsvolle Overledene Verzorging bij Docendo Opleidingen gevolgd.

Als uitvaartbegeleider richt ik mij op het begeleiden van nabestaanden in het traject van overlijden tot na de afscheidsplechtigheid. Bij alle stappen die gezet worden, bij alles wat er gedaan moet worden, ben ik aanwezig om u te ondersteunen.

Ik begeleid naasten ongeacht of en waar ze verzekerd zijn.

Natuurlijk kunt u een voorgesprek aanvragen. We kunnen in dit gesprek met elkaar kennis maken en eventuele wensen onderzoeken en vastleggen.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op